Caeli

Custom Icon

Caeli gaat naar CES 2023 in Las Vegas

Caeli naar CES 2023 in Las Vegas

Startup Caeli uit Amsterdam maakt onderdeel uit van de Nederlandse startup en scale-up missie naar de Consumer Electronic Show (CES) in Las Vegas van 5-8 januari 2023. CES is de meest invloedrijke techbeurs ter wereld. Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

 

Vechten voor een betere wereld
Caeli vecht tegen klimaatverandering en luchtvervuiling met de hulp van onder andere satellietdata. Deze data maken zij inzichtelijk in datasets of andere producten zoals de Carbon Emission Monitor of de Nitrogen Insights Monitor. Zo kunnen bedrijven en organisaties onder andere zien wat hun assets uitstoten, maar bijvoorbeeld overheden ook zien hoe de luchtkwaliteit binnen een stad eraan toe is.

Met deze oplossing Caeli goed aan bij het motto van de Nederlandse delegatie dit jaar: ‘Tech for a responsible future’. Caeli volgt de komende maanden een trainingsprogramma dat hen aangeboden wordt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Daardoor kunnen ze zich op CES zo goed mogelijk presenteren aan een wereldwijd netwerk van potentiële klanten, investeerders en journalisten.

 

Eerste stop: CES Unveiled Amsterdam October 13
De officiële aftrap van de Nederlandse missie was tijdens CES Unveiled Amsterdam op 13 oktober 2022 in de Beurs van Berlage, Amsterdam. CES Unveiled is de preshow waar de nieuwste producten en trends in aanloop naar CES 2023 werden gepresenteerd.

Op de market place hebben meer dan 100 innovatieve bedrijven uit Nederland en andere Europese landen hun tech oplossingen en producten gepresenteerd. Ook Caeli was hier vertegenwoordigd met een stand. Daarnaast waren er inspirerende keynote sessies van onder anderen Gary Shapiro (president and CEO CTA), Ali Niknam (founder en CEO Bunq) en Sabine Stuiver (co-founder Hydraloop). Het evenement werd georganiseerd door de Consumer Technology Association (®CTA) in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

 

Economische meerwaarde
Het wordt de zevende keer dat Nederland deelneemt aan CES. De afgelopen zes jaar hebben meer dan 250 Nederlandse bedrijven de beurs aangedaan. Voor veel van hen was CES een doorbraak. De bedrijven leverden naar schatting sinds hun deelname bijna 10.000 hoogwaardige arbeidsplaatsen door het hele land op.

 

Afbeelding: L.E. Baskow/Las Vegas Review-Journal, Left Eye Images

Deel dit bericht