Air Quality Monitor

Een gezonde leefomgeving voor inwoners

De Air Quality Monitor geeft inzichten in de luchtkwaliteit op leefniveau. Het Schone Lucht Akkoord kan gemonitord worden per CBS buurt.

Wat kunt u verwachten?

Icon Data Luchtkwaliteit
Data pakket
Wij leveren u data in alle gangbare formaten. CSV en TIFF bestanden om direct aan de slag te gaan.
Icon Document Luchtkwaliteit
Documentatie
U ontvangt een rapport met toelichting, uitleg en onze bevindingen. Inclusief kaarten en grafieken voor de juiste inzichten.
Icon Luchtkwaliteit Luchtkwaliteit
Toegankelijk dashboard
Altijd en overal toegang tot uw gegevens. Uw eigen online dashboard, met uw eigen gegevens.

Inzichten op een lokaal niveau

Door gebruik te maken van satellietdata, gecombineerd met referentie grondmeetstations bieden wij meer gedetailleerde en precieze metingen op lokaal niveau. Door deze twee bronnen van gegevens te combineren, heeft u een compleet beeld van uw omgeving.

Werken aan een gezonde leefomgeving

Krijg inzicht per CBS buurt, zodat direct zichtbaar is waar maatregelen moeten worden genomen om de luchtkwaliteit te verbeteren voor de gezondheid van inwoners. Het Schone Lucht Akkoord zorgt ervoor dat inwoners werken, wonen en kinderen spelen in een gezonde omgeving.
Insight into the air quality within neighbourhoods

WHO advieswaarden

Met uw eigen Air Quality Monitor bent u in staat om de WHO advieswaarden te volgen. Elke dag, elke maand inzichten van de juiste waardes. Voldoen aan deze advieswaarden creëert een gezonde stad waar inwoners, toeristen en andere bezoekers graag verblijven.