Ready to green-charge?

Door onze satellietdata dragen wij bij aan zuivere energie en kunt u uw bedrijf verduurzamen.

Minimaliseer risico's met onze nauwkeurige gegevens

Met behulp van onze inzichten kunt u risico’s minimaliseren en bijvoorbeeld methaan lekkages voorkomen. Meer weten over de producten die u kunnen helpen?

Inzichtelijke satellietdata

Verkrijg betrouwbare satellietdata om zo duurzame ontwikkelingsdoelen te behalen. Kijk naar de vooruitgang met behulp van historische en nieuwe data.

Bewaak belangrijke assets en activiteiten op afstand

Beheer uw assets en monitor risico’s met behulp van inzichtelijke satellietdata. Blijf up-to-date van de hoogste risico’s en andere ontwikkelingen. 

Vergelijk landen met elkaar

Benieuwd hoe de uitstoot koolstofdioxide, stikstofdioxide, methaan of ammoniak verschillen per land? Met onze internationale data wordt dit mogelijk gemaakt. Kom er  achter met onze handige tools. Meer weten?

''Tata Steel kwam zo vaak in het nieuws, hierdoor besefte ik mij hoeveel mijn bedrijf uitstoot. Gelukkig kan ik met de data van Caeli per stof blootleggen waar mijn bedrijf kan verbeteren, zo heb ik veel inzicht gekregen in de uitstoot van methaan.''

Waarom kiezen voor Caeli?

Internationaal

De satellieten draaien in hun eigen baan om de wereld heen en met onze exceptionele rekenmethode kunnen wij met hoge resolutie wereldwijd inzoomen. Deze real-time data verwerken wij in een handig dashboard, zo bent u instaat om overal ter wereld de gassen te monitoren.

Betrouwbaar

Door middel van verschillende satellieten en met behulp van onze uniek ontwikkelde algoritmes wordt alle data inzichtelijk gemaakt. Zo weet u precies welke gassen, in welke concentratie, in welk gebied zijn en krijgt u een eerlijk beeld over de wereld.

Gevalideerd

Officiële grondstations staan stil op de grond, hierdoor is de data beperkt. Daarentegen beweegt een satelliet, waardoor overal ter wereld accurate data verzameld kan worden. Door middel van onze innovatieve AI kunnen wij, als deep tech bedrijf, precies deze data inzichtelijk maken.

Inzichtelijk

Onze dashboards zijn gebruiksvriendelijk. Niet alleen kunnen ze gebruikt worden voor nieuwe inzichten, maar ze dienen ook als extra tool wanneer u al gebruik maakt van bestaande datasets. Zo krijgt u een volledig beeld over welke maatregelen u kunt treffen in het verduurzamen van uw bedrijf.