Energie

Ready to green-charge?

Door onze satellietdata dragen wij bij aan zuivere energie en kunt u uw bedrijf verduurzamen.

Minimaliseer risico's met satellietdata

Satellietdata kan risico’s minimaliseren door lekkages op te sporen, gebieden met hoge vervuiling te identificeren en emissies te volgen. Deze gegevens kunnen de milieueffecten verminderen, aan regelgevende vereisten voldoen en de gezondheid van werknemers en het publiek beschermen.

Bewaak belangrijke assets op afstand

Het op afstand monitoren van assets wordt steeds belangrijker in de huidige wereld, en satellietdata kan waardevolle inzichten bieden om dit te bereiken. Door op afstand te monitoren met satellietdata kunnen assets effectiever beheerd worden, potentiële risico’s en bedreigingen identificeren.

Vergelijk landen

Onze wereldwijd dekkende luchtkwaliteitsdata biedt uitgebreide informatie over emissies, waardoor u weloverwogen beslissingen kunt nemen om de koolstofvoetafdruk van uw bedrijf te verminderen en milieu-risico’s te minimaliseren.

Waarom kiezen voor Caeli?

Internationaal

De satellieten draaien in hun eigen baan om de wereld heen en met onze exceptionele rekenmethode kunnen wij met hoge resolutie wereldwijd inzoomen. Deze real-time data verwerken wij in een handig dashboard, zo bent u instaat om overal ter wereld de gassen te monitoren.

Betrouwbaar

Door middel van verschillende satellieten en met behulp van onze uniek ontwikkelde algoritmes wordt alle data inzichtelijk gemaakt. Zo weet u precies welke gassen, in welke concentratie, in welk gebied zijn en krijgt u een eerlijk beeld over de wereld.

Gevalideerd

Officiële grondstations staan stil op de grond, hierdoor is de data beperkt. Daarentegen beweegt een satelliet, waardoor overal ter wereld accurate data verzameld kan worden. Door middel van onze innovatieve AI kunnen wij, als deep tech bedrijf, precies deze data inzichtelijk maken.

Inzichtelijk

Onze dashboards zijn gebruiksvriendelijk. Niet alleen kunnen ze gebruikt worden voor nieuwe inzichten, maar ze dienen ook als extra tool wanneer u al gebruik maakt van bestaande datasets. Zo krijgt u een volledig beeld over welke maatregelen u kunt treffen in het verduurzamen van uw bedrijf.