Caeli

Custom Icon
Gezondheid

Be the green machine

Vindt u de luchtkwaliteit binnen uw postcode ook zo belangrijk? Wij helpen om precies te achterhalen hoe uw buurt ervoor staat.
Lokale inzichten

Luchtkwaliteit nauwkeurig in beeld brengen

Groen, industrie en wat voor soort bebouwing er in een buurt staat heeft grote invloed op de gezondheid van uw longen. Verken onze data om waardevolle inzichten te krijgen in de lucht die je inademt. Neem controle over jouw longgezondheid en maak geïnformeerde beslissingen voor een gezondere leefomgeving.
Ontdek NO2 niveaus

Altijd op de hoogte van stikstofdioxide wereldwijd

Verken onze uitgebreide dagelijkse kaart van stikstofdioxide (NO2) niveaus over de hele wereld. Blijf op de hoogte van de laatste informatie over luchtvervuiling en de impact ervan op jouw gezondheid. Neem geïnformeerde beslissingen om jezelf te beschermen en bij te dragen aan een schonere, gezondere wereld.
Waarom kiezen voor Caeli?

Ontdek onze grootste voordelen

Internationaal
De satellieten draaien rond de aarde en verzamelen elke dag gasgegevens. Zo is het mogelijk om overal ter wereld gasconcentraties monitoren.
Inzichtelijk
Onze gebruiksvriendelijke dashboards bieden nieuwe inzichten. Zo kunt u zien welke maatregelen u kunt nemen om uw bedrijf te verduurzamen.
Betrouwbaar
Onze uniek ontwikkelde algoritmes maken data van verschillende satellieten inzichtelijk. Zo krijgt u een eerlijk beeld van gasconcentraties per gebied.

Wilt u meer informatie?

Benieuwd naar wat Caeli nog meer voor u kan betekenen? Laat ons weten hoe we u kunnen helpen door ons contactformulier in te vullen, en ons team staat voor u klaar.