Gezondheid

Be the green machine

Vindt u de luchtkwaliteit binnen uw postcode ook zo belangrijk? Wij helpen om precies te achterhalen hoe uw buurt ervoor staat.
gezondheid monitor

Luchtkwaliteit nauwkeurig in beeld brengen

Groen, industrie en wat voor soort bebouwing er in een buurt staat heeft grote invloed op de gezondheid van uw longen. Bent u benieuwd hoe schoon de lucht is in uw postcode? Neem dan contact met ons op.

Uitzoeken van een gezonde leefomgeving

Steeds meer mensen vinden een gezonde leefomgeving belangrijk wanneer ze gaan verhuizen. De luchtkwaliteit kan veel invloed hebben op uw gezondheid. Hoe gezond is het gebied waar u woont nou echt? Neem contact met ons op en wij maken het graag inzichtelijk voor u.
gezondheid wijk

Waarom kiezen voor Caeli?

Internationaal
De satellieten draaien rond de aarde en verzamelen elke dag gasgegevens. Zo is het mogelijk om overal ter wereld gasconcentraties monitoren.
Inzichtelijk
Onze gebruiksvriendelijke dashboards bieden nieuwe inzichten. Zo kunt u zien welke maatregelen u kunt nemen om uw bedrijf te verduurzamen.
Betrouwbaar
Onze uniek ontwikkelde algoritmes maken data van verschillende satellieten inzichtelijk. Zo krijgt u een eerlijk beeld van gasconcentraties per gebied.

Meer informatie?

Meer weten over wat Caeli voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en ons team zal spoedig contact met u opnemen.