Gezondheid

Be the green machine

Vindt u de luchtkwaliteit binnen uw postcode ook zo belangrijk? Wij helpen om precies te achterhalen hoe uw buurt ervoor staat.
gezondheid monitor

Luchtkwaliteit nauwkeurig in beeld

Groen, industrie en wat voor soort bebouwing er in een buurt staat heeft grote invloed op de gezondheid van uw longen. Bent u benieuwd hoe schoon de lucht is in uw postcode? Neem dan contact met ons op.

Uitzoeken van een gezonde leefomgeving

Steeds meer mensen vinden een gezonde leefomgeving belangrijk wanneer ze gaan verhuizen. De luchtkwaliteit kan veel invloed hebben op uw gezondheid. Hoe gezond is het gebied waar u woont nou echt? Neem contact met ons op en wij maken het graag inzichtelijk voor u.
gezondheid wijk

Waarom kiezen voor Caeli?

Internationaal

De satellieten draaien in hun eigen baan om de wereld heen en met onze exceptionele rekenmethode kunnen wij met hoge resolutie wereldwijd inzoomen. Deze real-time data verwerken wij in een handig dashboard, zo bent u instaat om overal ter wereld de gassen te monitoren.

Betrouwbaar

Door middel van verschillende satellieten en met behulp van onze uniek ontwikkelde algoritmes wordt alle data inzichtelijk gemaakt. Zo weet u precies welke gassen, in welke concentratie, in welk gebied zijn en krijgt u een eerlijk beeld over de wereld.

Gevalideerd

Officiële grondstations staan stil op de grond, hierdoor is de data beperkt. Daarentegen beweegt een satelliet, waardoor overal ter wereld accurate data verzameld kan worden. Door middel van onze innovatieve AI kunnen wij, als deep tech bedrijf, precies deze data inzichtelijk maken.

Inzichtelijk

Onze dashboards zijn gebruiksvriendelijk. Niet alleen kunnen ze gebruikt worden voor nieuwe inzichten, maar ze dienen ook als extra tool wanneer u al gebruik maakt van bestaande datasets. Zo krijgt u een volledig beeld over welke maatregelen u kunt treffen in het verduurzamen van uw bedrijf.