Agrarisch

Make your grass greener

Wij brengen alle satellietdata voor u in kaart. Bijvoorbeeld een accurate stikstofkaart van Nederland, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Stikstofcrisis inzichtelijk maken

Met de huidige stikstofcrisis is het belangrijk dat u precies weet hoeveel stikstof u uitstoot. Wij kunnen helpen met dit inzichtelijk maken.

Biodiversiteit centraal in stikstofaanpak

De grootste stikstofwinst bestaat niet alleen uit het minimaliseren van de veeteelt waarmee voornamelijk ammoniak wordt teruggedrongen. Het verkeer en export van Nederlandse zorgt ook voor de stikstof uitstoot wat impact heeft op de biodiversiteit in Nederland.

Waarom kiezen voor Caeli?

Internationaal
De satellieten draaien rond de aarde en verzamelen elke dag gasgegevens. Zo is het mogelijk om overal ter wereld gasconcentraties monitoren.
Inzichtelijk
Onze gebruiksvriendelijke dashboards bieden nieuwe inzichten. Zo kunt u zien welke maatregelen u kunt nemen om uw bedrijf te verduurzamen.
Betrouwbaar
Onze uniek ontwikkelde algoritmes maken data van verschillende satellieten inzichtelijk. Zo krijgt u een eerlijk beeld van gasconcentraties per gebied.

Meer informatie?

Meer weten over wat Caeli voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en ons team zal spoedig contact met u opnemen.