Agrarisch

Make your grass greener

Wij brengen alle satellietdata voor u in kaart. Bijvoorbeeld een accurate stikstofkaart van Nederland, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Stikstofcrisis inzichtelijk maken

Met de huidige stikstofcrisis is het belangrijk dat u precies weet hoeveel stikstof u uitstoot. Wij kunnen helpen met dit inzichtelijk maken.

Biodiversiteit als uitgangspunt

De grootste stikstofwinst bestaat niet alleen uit het minimaliseren van de veeteelt waarmee voornamelijk ammoniak wordt teruggedrongen. Het verkeer en export van Nederlandse zorgt ook voor de stikstof uitstoot wat impact heeft op de biodiversiteit in Nederland.
agri_img_1

''De stikstofkaart die veel in de media wordt verspreid roept veel vragen bij mij op. Door een aanvraag voor een NIM van Caeli, kan ik mijn eigen boerderij in kaart brengen. Inderdaad ''achter een satelliet verstop je je niet.''

Waarom kiezen voor Caeli?

Internationaal

De satellieten draaien in hun eigen baan om de wereld heen en met onze exceptionele rekenmethode kunnen wij met hoge resolutie wereldwijd inzoomen. Deze real-time data verwerken wij in een handig dashboard, zo bent u instaat om overal ter wereld de gassen te monitoren.

Betrouwbaar

Door middel van verschillende satellieten en met behulp van onze uniek ontwikkelde algoritmes wordt alle data inzichtelijk gemaakt. Zo weet u precies welke gassen, in welke concentratie, in welk gebied zijn en krijgt u een eerlijk beeld over de wereld.

Gevalideerd

Officiële grondstations staan stil op de grond, hierdoor is de data beperkt. Daarentegen beweegt een satelliet, waardoor overal ter wereld accurate data verzameld kan worden. Door middel van onze innovatieve AI kunnen wij, als deep tech bedrijf, precies deze data inzichtelijk maken.

Inzichtelijk

Onze dashboards zijn gebruiksvriendelijk. Niet alleen kunnen ze gebruikt worden voor nieuwe inzichten, maar ze dienen ook als extra tool wanneer u al gebruik maakt van bestaande datasets. Zo krijgt u een volledig beeld over welke maatregelen u kunt treffen in het verduurzamen van uw bedrijf.