Scheepvaart

The water is green

Ruim 70% van de aarde bestaat uit water. Wij helpen u om helderheid te krijgen over de invloed en uitstoot van scheepvaart- en wegroutes.

Volgen van scheepvaartroutes

Schepen stoten veel meer uit dan wat we denken. Met behulp van deze data kunnen we precies zien wat waar wordt uitgestoten en kunnen we samen werken aan een groene planeet.

Vergelijken van havens

Benieuwd waar twee havens in verschillen? Een ‘groenere’ haven en minder uitstoot vergroot de concurrentiepositie ten opzichte van andere havens. Met onze inzichtelijke satellietdata weet u precies wat waar wordt uitgestoten. Benieuwd naar meer informatie? 

''Het is indrukwekkend om de CO2 uitstoot te kunnen inzien per haven en dat we ook kunnen monitoren waar het water wordt vervuild. Zo kunnen we onder andere olie vlekken ontdekken. Onze acties kunnen nu gerichter worden ingepland.''

Waarom kiezen voor Caeli?

Internationaal

De satellieten draaien in hun eigen baan om de wereld heen en met onze exceptionele rekenmethode kunnen wij met hoge resolutie wereldwijd inzoomen. Deze real-time data verwerken wij in een handig dashboard, zo bent u instaat om overal ter wereld de gassen te monitoren.

Betrouwbaar

Door middel van verschillende satellieten en met behulp van onze uniek ontwikkelde algoritmes wordt alle data inzichtelijk gemaakt. Zo weet u precies welke gassen, in welke concentratie, in welk gebied zijn en krijgt u een eerlijk beeld over de wereld.

Gevalideerd

Officiële grondstations staan stil op de grond, hierdoor is de data beperkt. Daarentegen beweegt een satelliet, waardoor overal ter wereld accurate data verzameld kan worden. Door middel van onze innovatieve AI kunnen wij, als deep tech bedrijf, precies deze data inzichtelijk maken.

Inzichtelijk

Onze dashboards zijn gebruiksvriendelijk. Niet alleen kunnen ze gebruikt worden voor nieuwe inzichten, maar ze dienen ook als extra tool wanneer u al gebruik maakt van bestaande datasets. Zo krijgt u een volledig beeld over welke maatregelen u kunt treffen in het verduurzamen van uw bedrijf.