Overheid

Green deal or no deal

Bent u benieuwd hoe uw gemeente het doet in vergelijking met de rest van Nederland? Wij helpen u graag met het inzichtelijk maken van data.

Monitor uw omgeving

Met behulp van onze inzichtelijke tools kunt u bedrijven en gebieden monitoren in uw omgeving. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Betrouwbare inzichten

Wij bieden ondersteuning voor het implementeren van de omgevingswet. Wij kunnen een betrouwbaar inzicht geven. Zo kunt u een goede balans tussen het beschermen en benutten van de leefomgeving vinden.

''Het monitoren van de gezondheid van de populatie, biodiversiteit en infrastructuur is veel werk. Met behulp van de tools van Caeli weten wij precies waar de prioriteit ligt, namelijk op het gebied van het stikstof probleem en CO2-uitstoot.''

Waarom kiezen voor Caeli?

Internationaal

De satellieten draaien in hun eigen baan om de wereld heen en met onze exceptionele rekenmethode kunnen wij met hoge resolutie wereldwijd inzoomen. Deze real-time data verwerken wij in een handig dashboard, zo bent u instaat om overal ter wereld de gassen te monitoren.

Betrouwbaar

Door middel van verschillende satellieten en met behulp van onze uniek ontwikkelde algoritmes wordt alle data inzichtelijk gemaakt. Zo weet u precies welke gassen, in welke concentratie, in welk gebied zijn en krijgt u een eerlijk beeld over de wereld.

Gevalideerd

Officiële grondstations staan stil op de grond, hierdoor is de data beperkt. Daarentegen beweegt een satelliet, waardoor overal ter wereld accurate data verzameld kan worden. Door middel van onze innovatieve AI kunnen wij, als deep tech bedrijf, precies deze data inzichtelijk maken.

Inzichtelijk

Onze dashboards zijn gebruiksvriendelijk. Niet alleen kunnen ze gebruikt worden voor nieuwe inzichten, maar ze dienen ook als extra tool wanneer u al gebruik maakt van bestaande datasets. Zo krijgt u een volledig beeld over welke maatregelen u kunt treffen in het verduurzamen van uw bedrijf.