Financieel

Be the green bull

Of het nu gaat om methaan, zwaveldioxide of koolstofdioxide. Wij kunnen dit precies in kaart brengen zodat u de beste investering kan maken.

Route naar duurzaamheid

Met een oog op de SFDR, CRSD en ESG-factoren willen wij u helpen om transparant te worden in de milieu impact van uw bedrijf. Met behulp van onze Carbon Emission Monitor kunt u in één oogopslag zien welke maatregelen u nog moet treffen om naar de doelen toe te werken.
financieel esg dashboard
financieel op afstand monitoren

Bewaak uw activiteiten op afstand

Houdt met behulp van onze Carbon Emission Monitor uw assets in de gaten. De data wordt regelmatig geüpdate, waardoor u altijd op de hoogte bent van de ecologische en economische risico’s.

Dashboard op maat

Wij begrijpen dat per bedrijf de vraag naar stoffen kunnen verschillen. Daarom kunt u gerust contact op nemen met ons team. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden voor een dashboard op maat.
financieel dashboard op maat

''Door de asset tracker van Caeli kunnen wij investeringsbeslissingen in onze 'groene fondsen' veel beter maken. Onze wish-list van inzichten is in één keer duidelijk door het dashboard.''

Waarom kiezen voor Caeli?

Internationaal

De satellieten draaien in hun eigen baan om de wereld heen en met onze exceptionele rekenmethode kunnen wij met hoge resolutie wereldwijd inzoomen. Deze real-time data verwerken wij in een handig dashboard, zo bent u instaat om overal ter wereld de gassen te monitoren.

Betrouwbaar

Door middel van verschillende satellieten en met behulp van onze uniek ontwikkelde algoritmes wordt alle data inzichtelijk gemaakt. Zo weet u precies welke gassen, in welke concentratie, in welk gebied zijn en krijgt u een eerlijk beeld over de wereld.

Gevalideerd

Officiële grondstations staan stil op de grond, hierdoor is de data beperkt. Daarentegen beweegt een satelliet, waardoor overal ter wereld accurate data verzameld kan worden. Door middel van onze innovatieve AI kunnen wij, als deep tech bedrijf, precies deze data inzichtelijk maken.

Inzichtelijk

Onze dashboards zijn gebruiksvriendelijk. Niet alleen kunnen ze gebruikt worden voor nieuwe inzichten, maar ze dienen ook als extra tool wanneer u al gebruik maakt van bestaande datasets. Zo krijgt u een volledig beeld over welke maatregelen u kunt treffen in het verduurzamen van uw bedrijf.